| Pakt o ne napadanju | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ruski ta Gost
| Naslov: Pakt o ne napadanju sri lis 31, 2007 5:54 pm | |
| Ovako ,receno mi je da ovdje napisem zahtjev pa onda da pocnem. Moj kolega "jetra sibirske sove" i ja "nokat ruskog tapira" (nemoj te se obazrati na imena - duga prica) smo prije 5 dana osnovali savez a ujedno i krenuli s igrom na orgu. Posto smo vidjeli da ne igramo samo nas dvojica iz Hrvatske ,odlucili smo danas da pitamo vas zelite li imati s nama pakt o ne napadanju .. Mozda vam se sada cini glupo imati s nama pakt,jer smo slabi i previse s usporedbom na vase igrace,ali to je jedino zato sto smo nedavno krenuli igrati . O nama: obojica smo iz istoga grada Slavonskog Broda i Ogame smo prvi put zaigrali otprilike prije dvije godine.Dakle iskustva imamo i nismo neki noobovi ako mislite na to. I jos mislim da bi bilo lijepo i dobro da u ovoliko velikom uniu kao sto je uni30,koji ima cca. 9500 igraca,da se mi Hrvati svi ujednimo (pri tome ne mislim da dijelimo svi isti savez ili tako nesto) i da jednostavno se mozemo osloniti jedni na druge. Jer ovdje ima svakakvih narodnosti i super je sto medu tolikim ljudima ima i nas . Nadam se da cete razmisliti o ovome prijedlogu,koji je malo podugacak i nadam se naravno pozitivnom i ako je moguce sto brzem odgovoru . Pozdrav |
|
| |
CVIK
Broj postova : 558 Age : 37 Location : Croatia, ZADAR Registration date : 21.09.2007
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju sri lis 31, 2007 6:05 pm | |
| u ned imamo sastanak saveza pa cemo oko ponoci u ned ovdje napisati sta smo odlucili s vasim prijedlogom | |
|
| |
Ruski ta Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju sri lis 31, 2007 8:27 pm | |
| ok.cekat cemo pozdravljam do nedelje |
|
| |
Jetra si Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju sub stu 03, 2007 2:34 pm | |
| Ja mislim da je ovo jako dobar prijedlog Jer kad postanemo 1 savez svi ce nam htjeti biti prijatelji , zato iskoristite priliku ( sala ) |
|
| |
CVIK
Broj postova : 558 Age : 37 Location : Croatia, ZADAR Registration date : 21.09.2007
| |
| |
Jetra si Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju ned stu 04, 2007 6:29 am | |
| ma prijatelju i meni je svejedno nikad mi nije bilo do statistika vec samo da je savez slozan i da super funkcionira al nemoj ovo krivo shvatit napiso sam da je sala , igram ogame vec 2 god ako ne i vise ako neko igra 1 ili 11 ili 13 unjiu moj nick je inace syco pa me mozda zna ako ne jbg nadam se da cete prihvatiti nas prijedlog |
|
| |
Ruski ta Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju ned stu 04, 2007 1:44 pm | |
| danas je odlucivanje.. sad cemo vidit |
|
| |
CVIK
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju ned stu 04, 2007 6:28 pm | |
| - Ruski ta je napisao/la:
- danas je odlucivanje.. sad cemo vidit
poslije 23 h | |
|
| |
CVIK
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 9:59 am | |
| Sorry decki odbijamo bilo kakve paktove o ne napadanju , mislimo da nam ne trebaju vise nikakvi paktovi i slicno...
Kada ojacate dobrodosli ste onda kod nas ili cemo mozda akademiju osnovati pa ako zelite mozete ju voditi vas dvoje | |
|
| |
Ruski ta Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 11:43 am | |
| da vodimo za nekoga nekakav savez - nema sanse . jbg,ponudili smo se - odbili ste i ok .. sretno vam bilo u daljnoj igri |
|
| |
CVIK
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 11:53 am | |
| - Ruski ta je napisao/la:
- da vodimo za nekoga nekakav savez - nema sanse . jbg,ponudili smo se - odbili ste i ok .. sretno vam bilo u daljnoj igri
mi smo vam dali prijedlog kako da budete pod zastitom, a i usput mi nebismo nista gubili jer biste bili nasi clanovi... dobro razmislite o vodjenju akademije ... | |
|
| |
Ruski ta Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 1:51 pm | |
| 1. ovaj prijedlog je bio vise zbog toga sto ste iz hrvatske .Nismo gledali na statistike ni koliko ste jaci . Bilo nam je jednostavno drago sto ima dosta Hrvata ovdje,pa smo mislili da makar mi svi budemo zajedno nekako. ( Pise u mom prvom postu , ne da dijelimo savez nego da si jednostavno dobri budemo) 2. Prijatelj i ja smo ovaj savez osnovali kad smo krenuli igrati . od 0 poena i igrat cemo u njemu dok ne zavrsimo s orgom.Nikad mi u ove 2 godine koliko igramo ogame nije bilo vazno hoce li moj savez biti prvi ili zadnji . samo neka je ekipa dobra. 3. Nebi mogao voditi za nekoga neki deveti savez .Da vodim savez samo zato da budem pod vasom zastitom - nikako. Zao mi je jedino sto niste prihvatili nas prijedlog,al ok - razumijem na neki nacin . previse smo slabi i to je totalno razumljivo . Mozda u buducnosti budemo imali taj pakt ,tko zna dakle na ovo tvoje sto si rekao da razmislimo mogu ti vec sada sa sigurnosu reci - nismo zainteresirani. pozz |
|
| |
CVIK
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 3:57 pm | |
| nema frke , kako vi zelite ... sretno vam u igri | |
|
| |
Jetra si Gost
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju pon stu 05, 2007 6:15 pm | |
| Sretno vam bilo |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pakt o ne napadanju | |
| |